<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154760" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето какво пос...

Две са версиите за катастрофата край Свиленград (видео)

12 Декември 2022
0 202

Две са версиите за катастрофата край Свиленград, съобщават разследващите органи. Работи се по вариант случилото се да е следствие от човешка грешка или от внезапно възникнала техническа неизправност. Инцидентът стана вчера малко след 18:00 часа. Загина една жена, а 19 са ранените. На мястото на катастрофата бяха изпратени 6 линейки, 7 полицейски екипа и 5 пожарни.

Асфалтът е бил в нормално състояние, имало е и видима маркировка, но пътят е бил хлъзгав, което вероятно е довело до инцидента, съобщиха на брифинг от прокуратурата, цитирани от NOVA.

Две са версиите за катастрофата край Свиленград (видео)

Доброволци, спасяващи хора след автобусната катастрофа: Чухме писъци на деца и жени (видео)

Вследствие на инцидента загина една 68-годишна жена от Бургас, а 19 души бяха ранени. Част от тях бяха настанени в болници. В автобуса са пътували и 4 деца, но те са без наранявания.

Състоянието на пациентите е добро, каза д-ц. Георги Гелов от болницата в Хасково, където са настанени 10 от пострадалите. Четирима от тях са със счупвания, шофьорът и екскурзоводката са с леки фрактури. Всички са контактни и без опасност за живота, потвърди доц. Гелов.

Здравният министър д-р Асен Меджидиев също посети пострадалите в хасковската болница. 

Вижте също:

Две са версиите за катастрофата край Свиленград

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции