<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115820" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена изостав�...

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга – за личния ѝ живот (снимки)

20 Януари 2022
0 108685

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга – за личния ѝ живот.

Only Fans знаменитост онагледява по изумителен начин какво означава да не бъркана работата с удоволствието. Създателката на съдържание за възрастни Евелин Милър твърди, че се е родила с две вагини и две утроби, четем в LADbible.

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга - за личния ѝ живот
Снимка: MEDIA DRUM WORLD

31-годишната жена от Куинсленд, Австралия, започнала работа в секс индустрията след драматична раздяла с любим. Оттогава датира и стриктното и разделение на интимните ѝ части – по една за работа и за наслада.

“Това направи работата ми по-лека едновременно емоционално и физически”, допълва Милър, която седем години по-късно се отказала от платените плътски ласки в името на виртуалните такива. Понастоящем тя има акаунт в Only Fans и твърди, че изкарва месечно около 75 000 долара (62 000 евро).

Жена изостави работата си, за да живее като кученце, но попадна на конкурентка в спор за територия (видео)

“Да правя секс с всяка от двете ми вагини е съвсем различно нещо. Макар да имам своите лични предпочитания, много зависи от позата и от размера на мъжа до мен”, допълва тя. И смята, че биологичната особеност при нея прави интимностите много по-забавни и разнообразни.

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга - за личния ѝ живот
Снимка: MEDIA DRUM WORLD
Как се стигнало до това откритие?

До изненадващото откритие на този феномен тя достигнала, когато забременяла за първи път на 20 години. Това, че има две детеродни системи в тялото си, прави рисково нормалното износване на бебето, тъй като те са по-малки, отколкото при нормалните жени. Това накарало съвсем младата тогава Евелин да избере аборта, въпреки че лекарите я убеждавали да запази бебето.

Брадата млада жена с успешен бизнес в Only Fans твърди, че мъжете обожават вида ѝ (снимки)

“Винаги съм знаела, че нещо с мен не е наред. Дори когато ползвах тампон, за да мога да работя, продължавах да кървя. Още от 14-годишна, когато започнаха месечните ми неразположения, имах тези проблеми и тогава нямаше кой да попитам – живеех във ферма в провинцията само с баща ми”, разказа още Евелин.

Ето защо новината дошла като облекчение за нея.

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга - за личния ѝ живот
Снимка: MEDIA DRUM WORLD
Раждането на първото ѝ дете

През 2020 година забременяла отново и този път решила да роди детето си.

“Родих на 37-мата седмица от бременността през юни 2021 година 3,3-килограмово здраво момченце”, казва тя. По думите ѝ, то не могло да порасне повече заради малката ѝ утроба. Наложило се преждевременно раждане с цезарово сечение, за да се избегне увреждането му.

Сега тя е бременна с второто си дете и очаква лекарите да насрочат раждане около 36-тата седмица от зачеването.

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга - за личния ѝ живот
Снимка: MEDIA DRUM WORLD

Двуутробна жена твърди, че има една вагина за работа и друга – за личния ѝ живот

Източник: LADbible

Снимки: MEDIA DRUM WORLD

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции