<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=162429" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Двойка отказ...

Джеки Чан е лишил сина си от наследство

02 Февруари 2023
2 13982

Джеки Чан е лишил сина си от наследство, пише LADbible.

Своето желание звездата на конг-фу комедията от Хонконг е изразил в автобиографичната си книга от 2015 година – „Недей да порастваш“, уточнявайки, че синът му трябва да си проправи „свой път в света“. Към момента на публикуването на мемоарите си актьорът, познат от „Час Пик“, е притежавал около 400 милиона долара.

Джеки Чан ще снима “Час Пик 4”?

„Първа класа“

Във връзка с решението си световноизвестният татко припомня случай, при който той и синът му пътували в самолет. Бащата платил за себе си билет „първа класа“, а на сина взел „икономична“. И му заявил поучително:

„Ще пътуваш там, защото нямаш пари.“

Малко по-късно обаче синът заел място до баща си, след като стюардесата обновила билета му на „първа класа“.

Джеки Чан споделя в книгата си, че всеки път, когато синът успявал да се сдобие безплатно с по-скъпия клас полет, заявявал на баща си доволен: „Ето и аз се сдобих с първа класа и без да ми трябват пари.“

Поуката

Подразнен бащата опитал да обясни на сина си, че това не е за негово добро и че успех за него би било да се качи в „първа класа“ с изкарани от него пари, а не защото е син на Джеки Чан.

В решението си да завещае парите си за благотворителност, вместо да ги остави на сина си, звездата на кунг-фу филмите заявява:

„Ако е способен човек, то той ще може да изкарва парите си сам. Ако не е – само ще харчи моите.“

Джеки Чан е лишил сина си от наследство

Доколкото е известно, Джейси Чан работил като музикант и актьор, но без особен успех в нито едно от двете поприща. През 2014 година стигнал до арест за притежание на марихуана, което го пратило зад решетките за шест месеца.

Децата на Шакил О’Нийл ще получат достъп до наследството му, само ако представят две университетски дипломи

Джеки Чан обаче далеч не е единствената знаменитост, лишила децата си от богатство. Наскоро писахме за баскетболната легенда от НБА Шакил О’Нийл. Неговите аргументи в решението му може да си припомните в линка горе.

Джеки Чан е лишил сина си от наследство

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции