<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172820" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вторият сезо...

Дженифър Анистън: Цяло поколение деца намира „Приятели“ за обидно

31 Март 2023
0 373

Дженифър Анистън: Цяло поколение деца намира „Приятели“ за обидно.

Актрисата наскоро каза пред AFP, че „комедията е еволюирала“ толкова много, че в наши дни е малко трудно да бъдеш смешен.

Тя добави:

“Сега е малко трудно, защото трябва да сте много внимателни. Това е наистина трудно за комиците, защото красотата на комедията е, че ние се подиграваме на себе си, подиграваме се на живота. В миналото можеше да се шегуваш с фанатик и да се смееш. Показвахме на хората колко смешни са хората. И сега не ни е позволено да правим това”.

Какъв е бил хонорарът на актьорите от сериала “Приятели” на епизод?

Дженифър Анистън: Цяло поколение деца намира „Приятели“ за обидно

“Има цяло поколение хора, деца, които сега се връщат към епизодите на „Приятели“ и ги намират за обидни. Имаше неща, които никога не са били умишлени и други… които е трябвало да обмислим. Но не мисля, че имаше такава чувствителност като сега.

Всеки има нужда от нещо смешно! Светът има нужда от хумор! Не можем да се вземем твърде насериозно. Особено в САЩ. Всички са твърде разделени”, коментира още красавицата, цитирана от 9gag.

„Приятели“ се излъчваше от 1994 до 2004 г. с участието на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, ЛиСа Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

През 2020 г. Шуимър каза пред The Guardian, че е „много наясно с моята привилегия като хетеросексуален бял мъж“ и че „Приятели“ се е случило „преди събуждането“ на САЩ към различията.

Кудроу пък веднъж сподели, че ако шоуто някога се върне или бъде рестартирано, „няма да бъде с изцяло бял актьорски състав“.

Дженифър Анистън: Цяло поколение деца намира „Приятели“ за обидно

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции