<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172564" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гласът на Люк...

Джона Хил е бил хоспитализиран след шмъркане на витамин D

30 Март 2023
1 959

Джона Хил е бил хоспитализиран след шмъркане на витамин D. Той е правил това всеки ден в продължение на 7 месеца, пише LadBible.

Актьорът и продуцент е влязъл в болница, след като е шмъркал фалшив кокаин всеки ден в продължение на седем месеца по време на снимките на „Вълкът от Уолстрийт“. Там той играе Дони Азоф. Ролята е базирана на истинския борсов брокер и осъден измамник Дани Поруш.

“Вълкът от Уолстрийт” посъветва 25-годишен с 5000 долара заплата да напусне работата си (видео)

Във филма от 2013 г. Хил си партнира заедно с Леонардо ди Каприо като Джордан Белфорт.

Тези, които са гледали филма, знаят, че приемането на наркотици е силно застъпено. Ето защо горкият Хил в крайна сметка е бил хоспитализиран с бронхит от шмъркането на толкова много витамин D на прах. Той е използван като фалшив кокаин на снимачната площадка.

Джона Хил е бил хоспитализиран след шмъркане на витамин D

Появявайки се в американското токшоу Any Given Wednesday с Бил Симънс през 2016 г., той разкри:

„Използвах толкова много фалшив кокаин във “Вълкът от Уолстрийт”, че получих бронхит за три седмици. Трябваше да бъда хоспитализиран.”

И добави:

„Това е витамин на прах, но това няма значение, защото ако погълнете толкова много вещество в белите си дробове, ще се разболеете много. Никога през целия си живот не съм имал повече витамин D. Можех да вдигна кола над главата си.“

Откривайки как е влязъл в героя, той добави: „Интересно е да се преструваш, че си дрогиран.

„Ще използвам музика. Ще направя плейлист за всяка сцена, така че ще се опитам да направя музика, която ме кара да се чувствам нервен и хаотичен… и след това просто ще изпия един тон кафе.”

Въпреки че вложи толкова много в героя, че той буквално се озова в болницата, Хил преди това разкри, че вероятно е бил заплатен много по-малко, отколкото хората си мислят, за да изиграе ролята.

39-годишната звезда призна, че е бил толкова развълнуван да работи с легендарния режисьор Мартин Скорсезе, че с удоволствие е взел минималната предложена сума.

Джона Хил е хоспитализиран след шмъркане на витамин D

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции