<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168125" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пак сменят съ...

Една от спътничките на Семерджиев плакала и повтаряла: Бързо, бързо, убихме хора

06 Март 2023
0 616

Една от спътничките на Семерджиев плакала и повтаряла: Бързо, бързо, убихме хора.

„След удара спрях, за да помогна, ако има как. Имаше две момичета. Едното плачеше и повтаряше: „Бързо, бързо, убихме хора“. Това разказа в съда свидетел на катастрофата, цитиран от bTV.

Очевидецът обаче не е успял да ги опише. Според показанията му двете са избягали веднага след това.

Приятелката на Семерджиев: Винаги си е карал внимателно, никога не е бил агресивен

Делото срещу Георги Семерджиев, който катастрофира на кръстовището на столичните булеварди „Черни връх“ и „Арсеналски“, и уби две млади жени, се гледа от състав на Софийски градски съд днес. На 5 юли управляваният от него автомобил се вряза в асансьор на метростанция „Европейски съюз“ и помете двете момичета, които загинаха на място. Шофьорът избяга от местопрестъплението и се укри. В хода на разследването се разкри, че той е бил придружаван от полицейския служител Симона Радева, която впоследствие бе уволнена.

Една от спътничките на Семерджиев плакала и повтаряла: Бързо, бързо, убихме хора

Семерджиев е подсъдим за пет престъпления, сред които шофиране с фалшиви документ за правоспособност и регистрационни табели. Обвиненията на прокуратурата сочат още, че той е шофирал след употреба на наркотици.

Една от спътничките на Семерджиев плакала и повтаряла: Бързо, бързо, убихме хора
Никога не е взимал наркотици

На предишното заседание през февруари бе разпитана приятелката на Георги Семерджиев – Ева Йорданова. Пред съда Йорданова заяви, че през двете години, през които били гаджета, никога не е виждала обвиняемия да взима наркотици. Съдът ѝ припомни, че при първите си показания след произшествието, тя е казала, че знае, че приятелят ѝ взима кокаин. Тя обаче обясни, че не си спомня.

Бивш футболист е избягалият, убил две жени при катастрофа в София

По време на разпита тогава показания даде и Магдалена Иванова – втората спътница в колата на Семерджиев.

На днешното заседание съда изслушва свидетели на самата катастрофа. В залата на разпит са призовани 12 души. Очаквайте още подробности!

Една от спътничките на Семерджиев плакала и повтаряла: Бързо, бързо, убихме хора

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции