<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108653" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ректор агити...

Екипът на Бербатов: Протоколът от конгреса е сериозно манипулиран

19 Ноември 2021
0 281

Протоколът от извънредния конгрес на Българския футболен съюз (БФС) е сериозно манипулиран според екипа на Димитър Бербатов, съобщава Дневник.

“Докога ще търпим това порочно управление и това напълно провалило се ръководство на БФС”, питат те в своята позиция.

Бербатов към Михайлов: Ти ли ще се изживяваш като съдник и моралист?!

Екипът на Бербатов: Протоколът от конгреса е сериозно манипулиран

На конгреса на 12 октомври дългогодишният президент Борислав Михайлов беше обявен за победител. Тогава Бербатов заяви, че е трябвало да има балотаж.

“В протокола е записано – “Брой присъстващи и участвали в гласуването делегати – 480 (съгласно броя на положените подписи в избирателните списъци – гласуване за президент на БФС – 4 броя)”. Категорично невярно. Такова изказване от страна на водещия Камен Костадинов не е имало”, посочват от екипа на Бербатов.

И добавят: “В протокола още е записано: “Председателят на Комисията за избор на президент и членове на ИК обяви, на основание чл. 44, ал. 3 от Устава на БФС, че необходимият брой гласове за избор при присъстващи към момента на гласуването 480 делегата е 241 гласа за един кандидат”. Категорично невярно. Такова изявление не е правено пред конгреса”.

“Освен това, в никоя част на протокола не присъства обявеното от трибуната от водещия Камен Костадинов – “за протокола и за медиите да кажа, че 242 делегатски гласа са делегатите, които представляват повече от 50% и са необходими за вземането на решения след направената проверка”.

Екипът на Бербатов: Протоколът от конгреса е сериозно манипулиран

Източник: Дневник

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции