<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111234" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бивша служит...

Ето как отговори Пеевски на въпрос дали ще идва редовно на работа (видео)

08 Декември 2021
0 3296

Във втория работен ден на 47-ото Народно събрание депутатът от ДПС Делян Пеевски за поредн път предизвика голям интерес сред медиите.

Пеевски с язвителен отговор на въпрос ще му спрат ли депутатската заплата заради Магнитски

За последно Пеевски беше народен представител в 44-ото Народно събрание, когато постави рекорд по отсъствия. По справка на bTV, от този период пленарните заседания в мандата на този парламент са 485. За всичките четири години Делян Пеевски има 479 извинени отсъствия от зала и само едно неизвинено. Според статистиката депутатът има само пет присъствия за целия мандат.

Затова днес неслучайно един от въпросите към Певвски беше дали ще идва редовно на работа. Той обаче отговори на журналистите с въпрос. “Аз искам да знам кога Вие ще пишете за Прокопиев и кога ще проверите неговото забогатяване? Когато видя в медиите нещо за Прокопиев, защото филтърът и мейнстриймът работи, и Вие трябва да се уважавате и когато казвам нещо за Прокопиев да го има в медиите”, попита депутатът.

Ето как отговори Пеевски на въпрос дали ще идва редовно на работа

Той не пожела да даде конкретика и по друг въпрос – дали проектокабинетът на Кирил Петков ще получи неговата подкрепа.

Ето как отговори Пеевски на въпрос дали ще идва редовно на работа

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции