<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182045" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Масова стрел...

Ето каква е новата опасна мода сред децата в “Люлин”(видео)

30 Май 2023
0 457

Ето каква е новата опасна мода сред децата в “Люлин” – те се возят, седнали извън трамвая, на неговия теглич.

Ето коя е новата опасна мода в TikTok

Опасно приключение набира популярност в София. Деца се возят от външната страна на трамвая по линия №8. Маршрутът му преминава през тунел и достига до столичния квартал “Люлин”. Пътят позволява на трамваите да развиват максимално допустима скорост, защото има много прави отсечки. Това прави изключително опасна идеята някой да се вози на теглича на трамвая.

Тийнейджърите са заснети от зрител на NOVA, който станал свидетел и на неуспешните опити на ватмана да ги свали от теглича на мотрисата.

Ето каква е новата опасна мода сред децата в &#8220;Люлин&#8221;(видео)
снимка: Unsplash

Ватманът Емо споделя, че няма начин децата да бъдат спрени, освен ако самият той не изтича отзад и не ги призове да слязат. “Докато се придвижа до кабината, те пак се качват на теглича”, обясни той.

От коментар на каскадьора Тодор Лазаров става ясно, че това не е игра и трябва да се внимава. Чрез експеримент с кукла, закачена на теглича, се вижда колко опасно може да е това. “При едно падане главата може да се удари сериозно и всичко да завърши с фатален край.

Едно от предложенията, за справяне с проблема, е поставянето на камери от задната страна на трамвая. Това би помогнало както на ватмана, за да предотврати опасни ситуации. Така и на полицията, която ще може да наложи наказания.

Ето каква е новата опасна мода сред децата в Люлин (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции