<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143393" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин дължи з...

Ето какво жилище може да се купи за 1 млн. паунда в Лондон

06 Септември 2022
0 243

Ето какво жилище може да се купи за 1 млн. паунда в Лондон.

Жилищният пазар в Лондон се променя, като цените в покрайнините продължават да се покачват. А в централните райони – да падат. Стойностите на по-широкия пазар вероятно ще се забавят през следващата година под тежестта на по-високите лихвени проценти. Също и свиването на бюджетите на домакинствата.

“Китайски капан”: Пекин блокира 100 милиарда долара на Москва

Ето какво жилище може да се купи за 1 млн. паунда в Лондон
Източник на снимката: iStock

Средните цени на жилищата в Обединеното кралство, които не са новопостроени, вероятно ще намалеят със 7,5 % от есента на тази година до следващата. Това заявиха анализаторите на HSBC Holdings Plc. Централен Лондон, който се класифицира като зони 1-3 на метрото, ще претърпи двойно по-голям спад, прогнозират те.

Негативната перспектива е рязък обрат за пазара, който преживя бум след финансовата криза. Като средният самостоятелен дом в столицата вече струва над 1 млн. паунда. Ето какво може да се купи за тези пари на настоящия пазар…

Северен Лондон

Жилище с три спални и две отделни стаи на стойност 950 000 паунда, което разполага с градина и гараж. Местният район е осеян с местни магазини и много зеленина, които предлагат на разнообразните общности спокойна атмосфера. Районът е добре свързан с централната част на Лондон с четири метростанции.

Източен Дълуич

Жилище с четири спални и площ от 121 квадратни метра се предлага на цена от 1,25 милиона паунда. В околността има държавни начални училища от най-висок ранг, а районът е само на 15 минути с влак от центъра на Лондон.

Югоизточен Лондон

Къща, разполагаща с четири спални, една баня и задна градина. Югоизточният квартал на Лондон се намира на около 7 мили от центъра на града и привлича посетители с историческия си средновековен дворец. Предлага се на цена от около 1,2 млн. паунда.

Саутгейт

Този имот на стойност 1,25 млн. паунда представлява самостоятелна къща с четири спални и две бани в Саутгейт. Районът, част от лондонския квартал Енфийлд, е мултикултурен микс с много магазини на главната улица, пъбове и заведения за хранене. До централната част на Лондон може да се стигне за около 20 минути с линията Пикадили.

Ето какво жилище може да се купи за 1 млн. паунда в Лондон

Източник: Блумбърг

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции