<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=165492" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рачков разсъ...

Ето кой спечели първия епизод от новия сезон на “Като две капки вода” (видео)

19 Февруари 2023
0 4609

Ето кой спечели първия епизод от новия сезон на “Като две капки вода” – Тома, който влезе в образа на Данчо Караджов. Той ще дари сумата, спечелена от шоуто, за Стаси от Долна Малина.

Ето кой спечели първия епизод от новия сезон на &#8220;Като две капки вода&#8221; (видео)

Бляскаво начало на новия сезон на “Като две капки вода”

Тази вечер беше бляскавото начало на новия 11-и сезон на любимото шоу. Този път то ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по NOVA. Журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Маги Халваджиян не спести суперлативите си по адрес на участниците.

Kaли влезе в образа на гръцката звезда Елена Папаризу. Христо Гърбов се превърна в поп-фолк звездата Сашо Роман. Дара Екимова влезе в образа на Кристина Агилера. Тома беше Данчо Караджов. Яна Маринова предизвика себе си, като имитира PSY. Христо Петков влезе в образа на Дейв Геън. Владимир Михайлов беше Дони. Юлия Йорданова – Керана влезе в ролята на Лайза Минели. Ралица Паскалева и Димо Алексиев влязоха в образа на Кайли Миноуг и Ник Кейв.

Очаквайте следващия епизод на “Като две капки вода” в неделя от 20:00 ч. Тогава ще видим още звездни имитации!

Ето кой спечели първия епизод от новия сезон на “Като две капки вода” –

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Валентин

    20 Февруари 2023

    А пък В.Маринов ми стана любимец

Покажи всички Скрий

Реакции