<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118380" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Още една прим...

Ето коя авиокомпания ще изпълнява полетите до Малдивите и Тайланд

10 Февруари 2022
0 651

Ето коя авиокомпания ще изпълнява полетите до Малдивите и Тайланд – името ѝ e “Гъливеър”, съобщава bTV.

Българската авиокомпания „Гъливеър” получи разрешение от Министерски съвет да лети по редовни линии до Банкок, Тайланд и Мале, Република Малдиви. Това съобщи правителствената информационна служба.

И до двете дестинации компанията е заявила готовност да лети два пъти седмично – в петък и неделя

„Изпълняването на редовни полети по договорената линия ще създаде пряка въздушна свързаност между Република България и Република Малдиви и ще подобри свързаността на страната ни с региона на Южна Азия.

Това ще благоприятства развитието на сътрудничеството в различни сфери и ще предостави нови възможности за пътувания на гражданите от двете страни, както и за привличане на пътникопоток от съседни държави, посочват още от правителствената информационна служба.

Ето коя авиокомпания ще изпълнява полетите до Малдивите и Тайланд

Пускат полет от София до Малдивите, 10 000 българи са били на почивка там

“Гъливеър” получава лиценза за експлоатация от българските власти през септември 2020 г. На 2 март 2021 българската авиокомпания Гъливеър (GullivAir) получи официално разрешение от Департамента по транспорта на САЩ (US Department of Transportation – DOT) за изпълняване на чартърни и редовни полети от ЕС до САЩ.

Все още редовни полети по тази дестинация няма,

Ето коя авиокомпания ще изпълнява полетите до Малдивите и Тайланд

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции