<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142381" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Украински са...

Ето жената, за която всички в Близкия изток говорят (видео)

26 Август 2022
0 315

Преди малко повече от седмица принц Хюсеин официално поиска ръката на Раджуа Халед Ал Саиф, а поздравленията по случай годежа все още са на дневен ред в Йордания.

Новината, че скоро най-желаният ерген в страната ще се врече във вярност развълнува не само жителите на хашемитското кралство, но и всички останали в Близкия изток.

Шаман е новият мъж на принцесата на Норвегия (видео)

Ето жената, за която всички в Близкия изток говорят (видео)

Раджуа е родена на 28 април 1994 г. в столицата на Саудитска Арабия – Рияд. Тя е най-малкото от четирите деца в семейството на бизнесмена Халид Саид и съпругата му Аза Ахмед Ал Судаири. Баща ѝ, който е главен изпълнителен директор на частната компания Al Saif Group, предоставяща здравни грижи, строителство и охранителни услуги, е един от най-богатите мъже в държавата.

Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак

Раджуа учи в колежа по архитектура, част от Университета “Syracuse” в Ню Йорк. Продължава обучението си в колежа FIDM – Fashion Institute of Design and Merchandising в Лос Анджелис. Сега е част от екипа на дизайнерското студио “Designlab Experience”.

Принц Хюсеин е първи в линията за наследяването на йорданския трон. Раджуа най-вероятно ще има все повече отговорности, които ще трябва да изпълнява занапред.

Някои медии вече сравняват прекрасната двойка с херцога и херцогинята на Кеймбридж, като отбелязват приликата между плисираните тъмносини рокли, които Раджуа и Кейт Мидълтън носеха на кадрите от своя годеж.

Източник: Dir.bg

Снимки и видео: Instagram/Queen Rania Al Abdullah

Ето жената, за която всички в Близкия изток говорят (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции