<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142083" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Китай драсти...

Фенка съди Ник Кирьос заради негово изказване, че е изпила “700 питиета”

24 Август 2022
0 121

Фенка на” Уимбълдън” съди Ник Кирьосзаради негово изказване, че е изпила “700 питиета”, пише LADbible.

Случаят ни връща към турнира от Големия шлем в Лондон, на който звездата на Австралия загуби финала от Новак Джокович. По време на мача миналия месец Кирьос се разкрещя ядосан пред съдията да предприеме действия срещу “пияния зрител” в трибуните. Той обвини жената, че го е разконцентрирала при играта, което довело до загуба на точки.

Ник Кирьос разкри, че изпивал по 20-30 питиета всяка вечер, преди да спечели тенис мач (видео)

“Тя е напълно пияна и не знае какво прави, така че изгонете я от трибуните”, чуваме Кирьос да вика по главния арбитър на срещата. “Знам точно коя е – прилича на някой, който е изпил току-що 700 питиета”, каза още той.

Въпросната зрителка, Анна Палус, бе ескортирана извън арената и впоследствие допусната обратно.

В иска на адвоката ѝ се казва, че “по време на финала Ник Кирьос изрази безразсъдно и неоснователно предположение за мен. Действията му доведоха до вреди не само в този ден, а именно – отстраняването ми от спортното съоръжение. Но чрез разпространяването му в медиите до милиони хора по света, нанесе непоправими щети на семейството ми.”

Ник Кирьос публикува кадри как “тормози” акула и разгневи мрежата (видео)

В изявлението се казва още, че клиентката по принцип не е склонна към съдебни искове, но в този случай не е имала “никакъв избор”.

“Всички парични обезщетения, които произтичат от това, ще бъдат дадени за благотворителност. Надявам се, че г-н Кирьос ще помисли над вредата, която причини на мен и моето семейство и ще предложи бързо решение на този въпрос”, се казва още в иска.

Фенка съди Ник Кирьос заради негово изказване, че е изпила &#8220;700 питиета&#8221;
Стопкадър BBC

Инцидентът стана по време на първия в кариерата на австралиеца финал на турнир от Големия шлем.

Фенка съди Ник Кирьос заради негово изказване, че е изпила “700 питиета”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции