<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=155469" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фен отвлече а...

Фенове на Меси празнуват пред дома на починалата му баба (видео)

16 Декември 2022
0 365

Стотици фенове на Аржентина и Лео Меси се събраха на необичайно място, за да отпразнуват класирането за финала на Мондиала в Катар.

Фен отвелче автобус, за да не изпусне мач

Щастливите привърженици с часове пяха и скандираха името на гениалния аржентинец пред дома на починалата му баба в град Росарио. Това обаче не е случайно и има своето обяснение.

Фенове на Меси празнуват пред дома на починалата му баба (видео)
източник: twitter

Селия Оливейра Кучитини е голямото вдъхновение на Меси и неговата опора да стане велик играч. Единствено тя в семейството е подкрепила желанието му да се занимава с футбол. До смъртата си през 1997 година бабата на Меси е вярвала в огромния талант на своя внук. Тя е човекът, завел Меси на първата му тренировка, а впоследствие убедила треньора Салвадор Апарасио да го пусне в игра. Именно на нея Меси посвещава жеста си с пръсти и поглед към небето след почти всеки свой гол.


“Много мисля за нея и ми се иска да ме гледа и да ми се радва“ – споделя преди години Меси в свое интервю по темата с починалата му баба. Именно поради тази причина феновете отдадоха почит към жената, която стои зад успехите на капитана на Аржентина.

Уникално: Фенове на Меси празнуват пред дома на починалата му баба(видео)

Видео: twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции