<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154933" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оправдаха Не...

Футболен тим даде 30 бона за ремонт – получи тази драсканица (снимки)

13 Декември 2022
0 1481

Куриоз в аматьорските лиги в Швейцария. Отборът на Тьосфелд бе шокиран от резултата на ремонт, за който клубът е платил 28 хиляди евро. Футболистите са останали меко казано недоволни от крайния продукт. За него са отговорни абстрактни артисти. Тяхното изкуство явно е останало неразбрано.

Футболен тим даде 30 бона за ремонт &#8211; получи тази драсканица (снимки)
Снимка: reddit

Особено голямо недоволство събуди факта, че са премахнати зоните за лични снимки и постижения. До момента те са използвали стените в съблекалнята именно с тази цел. Екстравагантното изкуство обаче ще попречи традицията да бъде спазена. Там вече обстановката е далеч от тази, която сме свикнали да очакваме от типичната футболна съблекалня.

Футболен тим даде 30 бона за ремонт &#8211; получи тази драсканица (снимки)
Снимка: reddit

Освен това концепцията на ремонта по никакъв начин не е съгласувана с ползвателите на съореженията. Сложният проект е минал на няколко нива. Управата на клуба и общината са дали своето съгласие за реализирането му. Самият отбор обаче е очаквал далеч по-консервативна визия на помещенията, които използва. Сега Тьосфелд ще трябва да свиква с новата реалност, която на пръв поглед изглежда като творба на някое от невръстните деца на футболист в мъжкия тим.

Източник: Tages Anzeiger Schweiz
Видео: TFC Stadiums

Футболен тим даде 30 бона за ремонт – получи тази драсканица (снимки)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции