<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118505" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Любопитна ко...

Футболистът Мартин Камбуров прекратява кариерата си

10 Февруари 2022
0 347

Рекордьорът по голове в българския футбол Мартин Камбуров обяви, че прекратява кариерата си. Нападателят каза, че решението е било трудно, но е било време.

Продължава разследването срещу Мартин Камбуров, чакат експертиза за увередените скоби

“Най-трудното за един футболист е да спре. Просто защото футболът никога не омръзва. Това е нещо, което правих като дете. Имах щастието да го правя и 20 години професионално. Работех това, което обичам – много малко хора имат това щастие. За моя радост дълго време се наслаждавах на това нещо”, сподели Камбуров.

Футболистът Мартин Камбуров прекратява кариерата си
БулФото

Септември 2021 г. Камбуров подобри рекорда на Петък Жеков. Той вече има 256 гола.

Снежна буря принуди български футболисти да пренощуват в автобус

“Постижението, което направих, е фантастично и феноменално. Оставя ме със златни букви в историята. За мен това е напълно достатъчно. До момента не давах отговор на въпроса за край на кариерата от чисто морална гледна точка към “Берое” и ситуацията, в която клубът изпадна. Виждам, че нещата се нормализират – имат ново ръководство, Петьо Хубчев ще е им е треньор, така че няма да имат проблеми. Бях готов да се върна, но вече има една седмица до подновяване на първенството. Така че “Край”, заяви 41-годишният футболист.

Футболистът Мартин Камбуров прекратява кариерата си

Източник: Дневник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции