<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Консултациит...

ГЕРБ при президента: Ще бъдем опозиция на ляво-либералното управление (видео)

06 Декември 2021
0 1463

ГЕРБ при президента: Ще бъдем опозиция на ляво-либералното управление.

“Ние сме тук да се заявим като опозиция на формиращото се ляво-либерално управление”, каза председателят на ПП на ГЕРБ Десислава Атанасова.

ГЕРБ при президента: Ще бъдем опозиция на ляво-либералното управление

“Ние гарантираме, че ще бъдем знаеща, можеща и непримирима опозиция. По отношение отстояването на демокрацията, законността и спазването на конституцията. Обещаваме ви, че ако правителството има нужда от помощ и съвет от наша страна, те ще получат такава помощ и съвет”, каза още тя.

Консултациите при президента започнаха с “Продължаваме промяната” (видео)

“Служебното правителство не можа да отговори на очакванията на гражданите по отношение на няколко кризи. Не оценяваме оптимистично това, което предстои за България, а предстоят кризи. Обществото ни е твърде разделено, а служебното правителство и президентската институция положи усилия да го раздели допълнително. Надявам се, г-н президент с началото на новия ви мандат, стилът ви да е друг”, заяви Атанасова.

Десислава Атанасова обяви, че днес е имало нахлуване на властта в българска медия. Тя призова президентската институция да изиска необходимата информация защо и кой е издал заповед за това.

ГЕРБ при президента: Ще бъдем опозиция на ляво-либералното управление

Видео: NOVA

Снимка: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции