<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118311" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето как дейст...

ГЕРБ ще преизбере Борисов за лидер на 13 март

09 Февруари 2022
0 221

На 13 март ГЕРБ ще свика най-големия си партиен орган – Националното събрание, за да преизбере Бойко Борисов за свой лидер.

Борисов е председател на ГЕРБ от 10 януари 2010 г. Преди това той беше неформален лидер на партията от нейното създаване на 3 декември 2006 г.

Появиха се нови снимки от спалнята на Бойко Борисов, пак с пачки и пистолет

На 13 март ще трябва да бъде преизбрано и цялото ръководство на ГЕРБ. Очаква се Томислав Дончев и Даниел Митов да бъдат преизбрани за зам.-председатели.

ГЕРБ ще преизбере Борисов за лидер на 13 март

Все още не е известно какви промени ще настъпят в Изпълнителната комисия на партията.

В комисията влизат и кметовете на София и на Бургас – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, депутатите Деница Сачева, Костадин Ангелов, Иван Тотев и Илтер Бейзатов, отказалите се от парламента бивши депутати Даниела Дариткова, Тодор Тодоров и Вежди Рашидов, бившият председател на Народното събрание и загубила мандат в Кърджали Цвета Караянчева, кметът на Стара Загора Живко Тодоров и кметът на столичния район “Сердика” и областен координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев.

Бойко Борисов гласува “срещу полицейщината” и разкритикува Радев за Крим (видео)

На събранието се очаква Борисов да даде посока на подготовката за местните избори догодина.

ГЕРБ ще преизбере Борисов за лидер на 13 март

Източник: Дневник
Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции