<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=163114" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Висшата лига ...

Глобиха шофьор на линейка за превишена скорост, докато превозва спешен пациент (видео)

07 Февруари 2023
1 8134

Глобиха шофьор на линейка за превишена скорост, докато превозва спешен пациент, показва репортаж на NOVA. Той е получил два фиша за едно и също нарушение – превишена скорост с асктивни буркани и сирени. Спешният автомобил е уловен от камера на КАТ.

Първият фиш за 600 лева паднал в съда, но на негово място пристигнал нов, с различен номер. Оказва се, че собствениците на специализирания автомобил са се вкарали в административен капан, но по невнимание.

Глобиха шофьор на линейка за превишена скорост, докато превозва спешен пациент (видео)

Жена почина, докато чака линейка във Видин (видео)

На 2 октомври 2020 г. Георги Георгиев кара линейката с близо 100 км/ч, при разрешени 50. Той обаче бърза за адрес в Смолян. Камера край село Хвойна го снима и пристига фиш за 600 лева. Георгиев обжалва и фишът е отменен. След година и половина получава за втори път фиш, този път на негово име.

„Отивахме на адрес. Получихме сигнал, че състоянието на пациента се влошава и тогава се принудихме да ползваме сметлинен и звуков сигнал. Може да се установи това нещо с GPS-а на автомобила и с амбулаторния лист на пациента”, заяви Георги Георгиев.

От полицията в Смолян са му казали, че при повторното възражение и представяне на необходимите документи фиша му вероятно ще бъде отменен.

Глобиха шофьор на линейка за превишена скорост, докато превозва спешен пациент

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Иван

    09 Февруари 2023

    Той няма право да кара със специален режим , защото не е към 112 той е към частна болница само Спешна помощ има право на специален режим на движение!

Покажи всички Скрий

Реакции