<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158038" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Големите лафове, бисери и хитове в БГ Футбола през 2022 (видео)

06 Януари 2023
0 5462

Големите лафове, бисери и хитове в БГ Футбола през 2022 събрахме във видеото!

Българският футбол изпрати поредната неуспешна година. Това обаче не попречи на обичайните заподозряни да създадат поредица запомнящи се лафове,бисери и хитови изказвания. Корифеят в това отношение Валери Божинов спря с футбола, но не и с гръмките си интервюта и участия в телевизионни студия по време на Световното първенство в Катар.

Голямото завръщане на Вили Вуцов в българския футбол продължи два месеца. В тях обаче култовият треньор на Крумовград не прости нито на съдии, нито на други треньори и отбори, нито на своите синове.

Големите лафове, бисери и хитове в БГ Футбола през 2022 (видео)

Вили Вуцов отново култов в ефир (видео)

Каква ли щеше да е годината, ако мине без мъдростите и закачките на Венци Стефанов. Президентът на Славия е доказан коректор на процесите в българския футбол.
Като истински бунтар и борец за правда Любослав Пенев се превърна в истински критик на системата ВАР по българските стадиони.Тя според него погребва усилията на известните с трудолюбието ни футболисти.

Другият ни главен герой е Димитър Пенев,който на именния си ден се появи в национален ефир. Разговорът с него беше в позната ни светлина на високо ниво и с оригинални отговори.

Да не пропускаме и голямото откритие на годината – раждането на българския Меси!

Големите лафове,бисери и хитове в БГ Футбола през 2022

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции