<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160845" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте какво п...

Говори арестуваният при зрелищна акция Иван Белишки (видео)

24 Януари 2023
1 274

Говори арестуваният при зрелищна акция Иван Белишки.

Синът на кмета на Панагюрище беше задържан тази вечер в София. Пред bTV Иван Белишки заяви, че не е заплашвал депутати от “Възраждане” с убийство. Белишки твърди, че народният представител Стоян Таслаков го е ударил пред входа.

„Не съм заплашвал. Стоян Таслаков ме удари пред входа. Има камери, чакаме да приключи досъдебното производство“, обясни Белишки.

Иван Белишки е откаран с линейка в болница заради наранявания по лицето. След това ще бъде отведен в ареста на районно полицейско управление.

Говори арестуваният при зрелищна акция Иван Белишки (видео)

Арестуваха сина на кмета на Панагюрище – заплашил с пистолет депутат

Белишки обяснява, че депутатът Стоян Таслаков и маскирани лица са го удряли.

По-рано тази вечер депутати от “Възраждане” съобщиха, че народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки.

След изявлението на Белишки Стоян Таслаков му отговори във Facebook. „Миналата седмица същия ме заплаши на улицата пред моя съмишленичка. След подаване на жалба в полиция и прокуратура, същия днес ме срещна и нападна на почти същото място. Успях да се защитя, въпреки че извади пистолет“, пише той.

Депутатът допълва, че това са само част от заплахите, на които не е отговарял.

Говори арестуваният при зрелищна акция Иван Белишки (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции