<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=121934" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Илон Мъск и Г...

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели “под линията на бедност”

13 Март 2022
0 34819

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели “под линията на бедност”.

‘Бро не живее като милионер ни най-малко. Той живее под линията на бедност”, каза певицата Граймс в интервю за Vanity Fair. Канадката, чието истинско име е Клеър Буше, и основателят на Tesla и SpaceX се разделиха официално миналия септември.

Илон Мъск и Граймс слагат край на връзката си

Част от причините за това решение Буше отдава на желанието на Мъск да живеят в “неохранявано” жилище за 40 000 дфолара и пред погледите на съседите.

“Казах му. Може ли да не живеем в къща без охрана, в която съседите могат да ни снимат, когато си поискат и да не ям фъстъчено масло осем дни поред?”

Илон Мъск и Граймс посрещнаха второто си дете

Тя твърди, че ѝ желанието на бащата на детето ѝ било продуктувано не от ексцентричност, а от обстоятелството, че той трябвало да вложи голяма част от парите си в програмата за полети до Марс.

“Проектът за Марс е наистина тежък. Реално не носи приходи. Той не е мислен като бизнес начинание, а кауза в полза на човечеството”, твърди Граймс.

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели "под линията на бедност"

Неотдавна милиардерът обяви, че се отказва от луксоюзните си имоти и ще живее в сглобяема барака за 50 000 долара на терен под наем от компанията SpaceX в Бока Чика, Тексас.

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище (снимки)

Сред луксозните жилища, които продаде тогава, бе и резиденцията в Силиконовата долина на Калифорния за 30 милиона долара (около 27 000 000 евро). 

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели &#8220;под линията на бедност&#8221;
Alamy

Илон Мъск в момента е най-богатият човек на планетата с имущество в размер на 240 милиарда долара. Но повечето от капитала му е вложен в акции на компанията Tesla.

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели “под линията на бедност”

Източник: Vanity Fair, DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции