<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161111" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оцелял след п...

Граждани на Горна Оряховица протестират срещу гонките по улиците (видео)

26 Януари 2023
1 58

Граждани на Горна Оряховица протестират срещу гонките по улиците, съобщава NOVA. Недоволството на живеещите в града ескалира след две зрелищни катастрофи в сряда. Млад шофьор се обърна по таван пред къща. Няма пострадали, но това е пореден подобен инцидент на тази улица. Преди месеци пиян шофьор се заби с колата си в друга къща в близост. В сряда отново при катастрофа кола се заби в дърво.

Хората, живеещи в района, споделят, че там често има гонки и дригтове. Те подозират, че именно това е причина за инцидентите.

Граждани на Горна Оряховица протестират срещу гонките по улиците (видео)

Шест коли и автобус са ударени след гонка с полицията в Бургас (видео)

Улицата, на която стават катастрофите, е част от републикански път от Поликраище към Сливен, който в момента се ремонтира. Хората, които живеят в района, преди време са направили подписка, с която искат обезопасяването на района.

Собственикът на къщата, в чиято ограда се заби един от автомобилите от последния инцидент, заяви, че за пореден път той и с лични средства ще възстановява щетите.  

Граждани на Горна Оряховица протестират срещу гонките по улиците

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции