<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110064" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пилот, рапър ...

Холивудската звезда Райън Рейнолдс разкри за своята битка с тревожността

29 Ноември 2021
0 1152

Райън Рейнолдс разкри за своя опит и своята битка с тревожността, надявайки се, че това ще помогне на хората по цял свят да говорят открито за проблемите с психичното здраве.

Кадри, на които Лео Меси е още дете и играе футбол виртуозно, впечатлиха феновете (видео)

Холивудската звезда Райън Рейнолдс разкри за своята битка с тревожността

Актьорът публикува емоционално съобщение в социалните мрежи. Той споделя, че безпокойството му го кара да “прекалява с графика, да мисли прекомерно за работа, да се тревожи и да прекалява с всичко”. Надеждата му е да покаже на другите с подобни проблеми, че не са сами.

“Всички тези като мен, които прекомерно планират, прекомерно мислят, прекомерно се натоварват, тревожат се и прекаляват с всичко, моля, знайте, че не сте сами”, написа холивудската звезда.

“Ние не говорим достатъчно за психичното здраве и не правим достатъчно, за да започнем изобщо говоренето за него”, убеден е актьорът.

Пред New York Times Рейнолдс заяви още преди години: “Имам тревожност. Винаги съм имал тревожност. И това не е забавно”.

Той се опитал да се пребори с тревожността през 20-те си години чрез купони, тогава “просто се опитвах да накарам себе си да изчезна по някакъв начин”. Започнал по-сериозно да се бори и да побеждава мрачните мисли, когато през годините редица негови приятели починали от свръхдоза.

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции