<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137484" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тошко Йордан...

Христо Иванов: Най-важно сега е възстановяването на мнозинството (видео)

15 Юли 2022
0 93

Христо Иванов: Най-важно сега е възстановяването на мнозинството.

“Трябва да бъде направено възможното усилие, за да бъде постигнат диалог в рамките на този парламент. Няма никакви гаранции, че още един цикъл от избори ще роди различен парламент. Тръгвайки към нови избори, вървим към влошаване на политическата среда за взимане на решения заради задаваща се поляризация”, каза Иванов.

“Парламентарната демокрация цикли, а ние трябва да я спасим и да утвърдим парламентарната република. Третия мандат, като мандат на диалога, е много добра възможност завсички нас да преодолеем тази тенденция,. вместо да я засилим с още една кампания”, допълни съпредседателят на “Демократична България”.

Кирил Петков при Радев: Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа (видео)

“Гледаме на този трети мандат като на кризисен мандат и в този смисъл ние сме склонни да участваме в него, както и да го понесем, ако Вие решите да го предоставите на нас”, каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

Христо Иванов: Най-важно сега е възстановяването на мнозинството (видео)
БулФото

Той заяви, че коалицията ще сведе до минимум условията, които ще постави. Като определи настоящата криза като най-тежката икономическа, енергийна и политическа ситуация пред настоящата генерация.

БСП: Премиерът трябва да бъде излъчен от “Продължаваме промяната” (видео)

“Предвиждаме да водим диалога с досегашните четири партии в коалицията, но с много сериозни изводи от нейния разпад.”

Христо Иванов: Най-важно сега е възстановяването на мнозинството

Видео: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции