<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152748" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков за „в...

Христо Петров: Вместо хартиените бюлетини, би трябвало да обсъждаме проблемите на хората (видео)

28 Ноември 2022
0 653

Христо Петров: Вместо хартиените бюлетини, би трябвало да обсъждаме проблемите на хората – това заяви депутатът от “Продължаваме промяната” в “120 минути” по bTV.

„Среднощното заседание на парламента беше излишно дълго. Заседанието на Правната комисия – също. Сигурен съм, че връщането на хартиената на бюлетина не стои в дневния ред на никого. Не познавам човек, който да иска отново да гласуваме на хартия.“, каза още известният рапър и отскоро политик.

„Мнозинството в този парламент явно има властта за този ход. Сигурен съм, че след 4 пъти избори за по-малко от две години последният проблем на хората е „хартията или машината““, допълни още депутатът, известен в обществото като Ицо Хазарта.

Христо Петров: Вместо хартиените бюлетини, би трябвало да обсъждаме проблемите на хората (видео)

Ицо Хазарта отново събра по-висока подкрепа от Борисов, Нинова и Костадинов

„Хората, които са технически грамотни, знаят колко е смешно това да предлагаш някакъв код, някъде. Хората, които нямат представи по тези въпроси, ще си останат с техните съмнения, каквото и да казваме. Жалко е, че изобщо това се обсъжда в ситуацията, в която сме. Да използваш парламентарното време и получаването на заплата, за да си натаманиш резултатите за следващите избори, е жалко“, коментира още Христо Петров.

Според него много наболели теми се изместват заради “скапаната бюлетина”, а когато се опитва да говори с някого, получава оправдания с ръководството си.

“Надявам се хората да разберат каква гавра се прави с тях. Победителят от тези избори няма никакво намерение да се занимава с управление. Той иска да е сигурен, че няма да загуби някой кмет”, заяви Христо Петров.

Той смята, че са необходими 5-6 години, за да тръгнат нещата, и поне 10 години, за да се усетят промени.

Христо Петров: Вместо хартиените бюлетини, би трябвало да обсъждаме проблемите на хората

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции