<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108059" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Ивано...

И ген. Атанас Атанасов подава оставка

15 Ноември 2021
0 996

Съпредседателят на “Демократична България” ген. Атанас Атанасов публикува пост във Facebook, с който намекна, че подава оставка като председател на партията “Демократи за силна България”.

Той направи това малко след официално обявената оставка на Христо Иванов като председател на “Да, България”.

Стопкадър: Facebook

“Сърдечно благодаря на хората, дали своя глас за Демократична България, на кандидатите ни в листите, на доброволците и на всички активисти за всеотдайната и безкористна работа. Въпреки положените усилия резултата ни на тези избори е слаб, за което поемам личната си отговорност”, написа Атанасов.

“На основание чл 21, ал. 1 от Устава на ДСБ, след съгласуване с Националното ръководство на партията и провеждане на отчетно-изборна кампания в структурите, ще свикам Национално събрание на ДСБ за избор на Председател и Национално ръководство.

Христо Иванов подава оставка (видео)

В трудни моменти като този е необходимо да се прояви устойчивост и национална отговорност. Заедно с другите лидери на Демократична България сме длъжни и ще защитим интересите на избирателите на обединението, което единствено е способно ефективно да отстоява каузите, които изповядваме. То трябва да бъде запазено и развито. Изказвам искрена благодарност на колегите от Председателския съвет на Демократична България за съвместната ни работа. За мен е чест да сме от един отбор!”

И ген. Атанас Атанасов подава оставка
Снимка: БулФото

И ген. Атанас Атанасов подава оставка

Източник: FB/Атанас Атанасов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции