<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137990" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: НАСА сподели ...

И Ръсел Кроу разгневи мрежата със снимки от Сикстинската капела

20 Юли 2022
0 1468

Малцина могат да се похвалят частна обиколка на Сикстинската капела. Е, оказа се, че Ръсел Кроу е сред тях.

Звездата от “Гладиатор” е бил допуснат да премине през залите на зашеметяващия музей на Ватикана в пълна “тишина”.

“Не съм сигурен, че има по-специална привилегия на света от това да държиш ключа за Сикстинската капела и да изживееш славата ѝ в пълна тишина”, написа той в Twitter.

Джейсън Момоа разгневи мрежата със снимка в Сикстинската капела

В друг пост австралийският актьор подробно описа частната си обиколка във Ватиканския музей.

“Майка ми беше минала по тези коридори с баща ми преди повече от 20 години заедно с хилядите туристи, които се стичат тук ежедневно и го правят третия най-популярен музей в света. Получихме достъп до стаи, перспективи и части от колекцията, които не можеш да видиш като обикновен турист. Когато се вмъкнахме в малък частен асансьор и се изкачихме до балкон, който малцина могат да видят, тя стисна ръката ми и каза: “Иска ми се баща ти да беше тук”.

И макар да възнамеряваше с разказа си да трогне своите почитатели, той предизвика напълно полярни реакции. Потребителите в социалните мрежи далеч не бяха доволни от това, че Кроу е получил специално отношение. А редица се възмутиха, че е заснел Сикстинската капела, където снимането под каквато и да е форма е абсолютно забранено.

Един потребител попита: “Получихте ли специално разрешение да снимате в Сикстинската капела?”.

Друг добави: “И така, Църквата дава привилегии на богатите и известните хора, докато плебеите трябва да се редят на опашки в жегата”.

Припомняме, че в средата на май холивудската звезда Джейсън Момоа позира на същото място, в разрез с правилата, и отново си навлече гнева на мнозина.

И Ръсел Кроу разгневи мрежата със снимка от Сикстинската капела

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции