<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208180" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Футболните н...

Идентифицирани са полицаите, превишили правомощията си на протеста

19 Ноември 2023
1 189

Идентифицирани са полицаите, превишили правомощията си на протеста. Това съобщи директорът на СДВР гл. комисар Любомир Николов пред вътрешния министър, пише NOVA.

Полицията извади водно оръдие срещу протестиращите за оставката на Боби Михайлов (видео)

Калин Стоянов извика днес директорите на СДВР и ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма”, за да го запознаят с предприетите мерки след протестите.

Продължава анализът на последствията в материално отношение за МВР. Организира се и помощ за пострадалите полицаи. По време на щаба беше обсъдено и състоянието на пострадалите при безредиците хора, както и какво е тяхното здравословно състояние.

Идентифицирани са полицаите, превишили правомощията си на протеста

Припомняме, че на 16 ноември стотици фенове от различни футболни клубове се обединиха и се включиха в национален протест, предизвикан и от скандалите около евроквалификацията България – Унгария. Исканията им са за оставка на ръководството на БФС и провеждането на нов конгрес. Напрежението ескалира и достигна до големи последици. Множество бяха задържани след като кофи за боклук бяха подпалени. Полицията използва водно оръдие, за да въдвори ред. След това навлезе в редиците на протестиращите, над 20 души бяха ранени и потърсиха Спешна помощ. Нападнат бе и екипът на „Господарите“. Надяваме се, че ще бъдат взети правилните мерки срещу неправомерното насилие! Засегнат бе дори и репортерът ни Дани Йорданов, който предупреди органите на реда, че е медия, но въпреки това отнесе няколко палки в корема! Това е недопустимо!

Тежко пострадали след атаките на полицията на протеста срещу Боби Михайлов (видео 18+)

Полицията нападна нашия екип на протеста срещу Боби Михайлов, има и други ранени (видео)

Идентифицирани са полицаите, превишили правомощията си на протеста

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции