<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=179614" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лидерът в НБЛ...

Илиана Раева поиска държавата да построи стадион на “Левски”

14 Май 2023
0 227

Илиана Раева поиска държавата да построи стадион на “Левски”. Съпругата на собственика на “сините” Наско Сираков винаги е била известна с ясната си позиция по наболелите за спорта въпроси. В последното си гостуване в БНТ тя отново изрази своето мнение мнение. Раева пожела 10 нови стадиона, включително такъв на любимия ѝ “Левски”. Ето пълното интервю:

Илиана Раева поиска държавата да построи стадион на &#8220;Левски&#8221;
Снимка: Стопкадър БНТ

“Напускането на Станимир Стоилов? Прие го много тежко, естествено. Това беше голям удар за него. Но той знае каква е целта, знае каква е неговата мисия и много бързо успя да се отърси и започна да търси нови решения за стабилизирането на Левски.

На тема “футбол” единственото, което мога да кажа и ще си позволя да кажа като спортен човек и специалист е, че мечтая държавата да осъзнае какъв социален феномен е футбола и наистина това, което направиха преди много години Турция, сега Унгария и Румъния, да се вземе държавно решение да се построият стадиони в България.

ЦСКА към БФС: Обслужват се едни и същи персонажи, а футболът ни продължава да затъва

Това е толкова необходимо не само за футболните отбори, а за държавата, за авторитета на този спорт. Не може да няма стадиони. Трябва да се вземе генерално решение. Адмирации за това, което се направи в Пловдив, но трябва същото в София, Варна. Да вземат последните 60 години и първите 10 клуба, които имат социално значение за развитието на футбола и изобщо за държавата, да построят на всички модерен стадион. Това е абсолютно задължително за държавата”

Илиана Раева поиска държавата да построи стадион на “Левски” поиска държавата да построи стадион на “Левски”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции