<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114270" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Стоич...

Индийски предприемач на име Ковид стана обект на присмех и шеги (видео и снимки)

08 Януари 2022
0 866

Индийски предприемач на име Ковид стана обект на присмех и шеги.

“Казвам се Ковид и не съм вирус”. Това е първото изречение от профила в Туитър на индийския предприемач Ковид Капур, който стана сензация в социалните мрежи, предаде АФП.

Ковид Капур е на 31 години и притежава туристическа фирма. Тази седмица той е пътувал за първи път в чужбина от началото на пандемията. Името му е забавлявало много хората.

“Бъдещите ми пътувания в чужбина ще са забавни!” – написа той в Туитър. Посланието му получи 40 000 харесвания и беше препредадено 4000 пъти.

Индийски предприемач на име Ковид стана обект на присмех и шеги (видео и снимки)

Капур добави, че макар и името му да помага за разчупване на леда при запознанства, когато поръчва кафе, например, моли то да се обявява на всеослушание.

Коментарът му предизвика порой от шеги, и дори покани за запознанства и внесе малко безгрижие в тази болна тема, защото броят на заразените в Индия расте.

Пред АФП Ковид Капур каза, че се надява тази популярност да съживи фирмата му, която има затруднения като всички други в сектора.

Ковид означава на хинду и санскрит “образован човек”, но в Индия името не е популярно. Майка му го е избрала дълго преди да се роди.

Източник: Dir

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции