<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уволниха мла...

Инфлуенсърка разкри как жените се “сдобиват” с по-големи гърди без операция (снимки)

14 Декември 2021
1 765

Инфлуенсърка разкри как жените се “сдобиват” с по-големи гърди без операция.

Чували ли сте израза: “Fake it ’till you make it”? Ако искате да влезете в “бизнеса с перфектния бюст, без да минавате “под ножа”, има няколко прости правила да постигнете жадувания резултат, пише New York Post.

Инфлуенсърка разкри как жените се "сдобиват" с по-големи гърди без операция

33-годишната фитнес инфлуенсърка Данай Мърсър разкри тайната за най-малко инвазивното увеличение на бюста: правилната поза за снимка. Базираната в Дубай създателка на съдържание има 2,4 милиона последователи в Instagram, на чието внимание тя разкри на как моделите постигат “перфектния” си външен вид само чрез подходящото осветление, поза и тоалет.

Инфлуенсърка твърди, че е изгонена от мол в Дубай, защото била “твърде секси”

В свое видео, публикувано наскоро, Мърсър демонстрира няколко трика, с които колежките ѝ инфлуенсъри правят така, че бюстът им да изглежда зашеметяващо приповдигнат.

“Гърдите ви изглеждат отпуснати? Ето как инфлуенсърките правят техните винаги да сочат право нагоре”, пише тя в титрите към видеото.

Атрактивните ѝ съвети крият и друго едно послание – да накара хората да ценят себе си и да приемат нормално несъвършенствата на своето тяло. В началото тя започва с това как нейното собствено се е променяло през годините. Без несъвършенствата да са я съборили на земята.

“Бюстът може да се модифицира във всякакви форми и размери. Той се променя с течение на нашия живот, дори в рамките на месец. Онлайн светът е толкова избирателен, но не забравяй, че твоите гърди са прелестни, независимо как изглеждат.”

Инфлуенсърка разкри как жените се "сдобиват" с по-големи гърди без операция

След това позитивно послание тя навлиза в детайлите как да заставате в различни пози, за да постигнете перфектния бюст на инфлуенсърите.

Инфлуенсърка разкри как жените се "сдобиват" с по-големи гърди без операция

Вдигането на ръце нагоре дава на гръдния кош “естествено повдигане”. Кръстовсането им пък прави сутинът ви да изпъква. А премятането на презрамката на горнището “укрепва цялата система”, смята Мърсър.

Инфлуенсърка разкри как жените се "сдобиват" с по-големи гърди без операция

“Това е основната причина през миналия сезон да се нагледаме на купища обърнати бански костюми. Обърнатата презрамка на горнището прави гърдите да изглеждат центрирани и създават ефекта на “мека извивка”.

Инфлуенсърка разкри как жените се “сдобиват” с по-големи гърди без операция

Източник: New York Post

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции