<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65809" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Швеция за пръ...

Instagram-модел вече нe може да пие през сламка след поредната си пластична операция на устните (видео и снимки)

04 Юни 2020
0 24052

Канадката Мари Магдалене, която е популярен модел в Instagram и работи като еротична танцьорка, вече няма да може да пие течности през сламка заради поредната порция пластични операции, които си е направила, пише UniLad.

24-годишната Мари нашумя с многобройни телесни манипулации и хирургически намеси, които ѝ осигуриха “неподражаем” външен вид. Но, както се казва, всяко нещо си има цена. В случая с Мари от това следват болка, дискомфорт и невъзможност да прави неща, които за останалите хора не представляват проблем – да подсвирква с уста, например.

“Негативите от моите операции са, че вече не мога да пия от сламка или пък да свиря с уста, защото устните ми са твърде големи”, признава Мари.

Тийнейджърка от Саудитка Арабия хвърли бурката, за да живее като „свободна жена” в Канада (снимки)

Младата жена от Торонто вече е похарчила над 100 000 долара за различни операции и дори е стигнала дотам някои доктори да я отпращат от кабинетите си.

“Докторите смятат, че нямам вече какво да коригирам във външността си, но уважават стремежа ми да постигна своя уникална естетика”, заявява Мари.

От началото на своята кариера на еротична танцьорка, когато е била 17-годишна, досега Мари е натрупала внушителното число от 300 000 последователи в профила си в Instagram. Заради пандемията с коронавируса, Мари се видяла принудена да заработва като виртуална стриптизйорка и редовно публикува видеа в профила си.

„Българското Барби” сподели нови снимки на устните си след 20-та пoрция хиалурон (видео и снимки)

Въпреки усложненията вследствие на операциите си, тя е напът към следващото предизвикателство.

“Планирам следваща операция на гърдите си за след няколко месеца”, споделя тя. “Смятам да стана жената с най-мощна гръд в целия свят.”

Източник: UniLad

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции