<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139308" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мирослав Ива...

ИТН предпочитат да са “сами срещу всички”, отколкото в коалиция с патриотични организации (видео)

30 Юли 2022
0 148

ИТН предпочитат да са “сами срещу всички”, отколкото в коалиция с патриотични организации, стана ясно от изказване на депутатът от “Има такъв народ” Станислав Балабанов пред bTV.

Има такъв народ” ще се яви самостоятелно, а не заедно с патриотични формации на предстоящите парламентарните избори, стана ясно още от интервюто.

“Това е пълен абсурд. Как си ни представяте до Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, който слизаше с торбичката от самолета. Излизаме сами срещу всички”, каза Балабанов по повод информации за потенциални партньори.

ИТН предпочитат да са &#8220;сами срещу всички&#8221;, отколкото в коалиция с патриотични организации (видео)

Виктория Василева напуска “Има такъв народ” (видео)

Преди да се изкаже негативно за евентуални бъдещи съюзи, той бе изцяло критичен и за доскорошните партньори в управлението.

„Видяхме истинското лице на политиката през „Демократична България“. Оказа се, че политическите партии искат само и единствено власт. Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство“, допълни още Балабанов.

Той коментира, че от ИТН са водели едни нормални и конструктивни разговори с БСП за третия мандат, но записът на ДБ е променил всичко.

„Корнелия Нинова до последно казваше, че имена не са обсъждани. А на други срещи, задкулисно, са мислили къде да сложат Кирил Петков и Асен Василев да стане премиер“, каза Балабанов.

Относно отцепниците от партията, Балабанов каза, че те избрали пътя на постовете и обещанията.

„Продължаваме промяната“ лъжеха как ще променят. Виждахме обаче как се потъпква закона. Виждахме как Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат. Няма как да сме заложници в ръцете на такова правителство“, каза още Балабанов.

ИТН предпочитат да са “сами срещу всички”, отколкото в коалиция с патриотични организации

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции