<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132368" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Анкета: Одобр...

Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте

05 Юни 2022
0 838

Христо Петров – Ицо Хазарта коментира в социалните мрежи неприличния жест, който отправи към депутати от ГЕРБ по-рано тази седмица. В началото на публикацията народният представител от ПП се извини за действията си.

Наказаха Ицо Хазарта заради неприличен жест към депутати (видео)

„Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад – бих ли направил това отново? Честно казано – отговорът е „не“, написа Хазарта. И посочи, че парламентът е място, в което са работили велики българи и в този смисъл не е подходящо за подобни жестове.

Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте
Булфото

„Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също – малко им е на тия“, допълни още Петров.

Анкета: Одобрявате ли поведението на Ицо Хазарта в Парламента?

Той завърши с думите: „Не сте за среден пръст. За килия сте – дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава – слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо“.

Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте

Източник: Ицо Хазарта/ ФБ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции