<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132030" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ицо Хазарта о...

Наказаха Ицо Хазарта заради неприличен жест към депутати (видео)

02 Юни 2022
0 5249

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС поиска депутатът от “Продължаваме промяната” Ицо Хазарта да бъде санкциониран заради неприличен жест в пленарна зала. Нейният председател Десислава Атанасова е заснела Хазарта, докато си прави селфи с телефона, показвайки неприличния жест с ръка.

“Аз моля, г-н председател, да наложите наказание „порицание” на народния представител Христо Петров”, поиска от трибуната на Народното събрание Атанасова.

Ицо Хазарта отново „храни щедро“ (видео)

Наказаха Ицо Хазарта заради неприличен жест към депутати (видео)

Oбръщайки се към Мирослав Иванов, който е на председателското място, тя заяви, че Петров е показал „изключително неприличен жест” към народните представители.

Това се случи, докато от местата си в зала депутатите от ГЕРБ вдигнаха листове А4 с надпис “Оставка”, отправен към вицепремиера Калина Константинова.

На живо от НС: Константинова се извини за думите си към украинските бежанци (видео)

Малко по-късно молбата на ГЕРБ беше частично уважена.

Заместник-председателя на парламента каза, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че действително Петров е извършил „деяние, което подлежи на наказание”.

Ицо Хазарта с тежки аргументи срещу квотите (видео)

„Поведението, което вие претендирате, че е извършено, очевидно се потвърждава от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказание „забележка”, а не „порицание”, както бе поискано от г-жа Атанасова. Така че г-н Петров, налагам Ви наказание „забележка”, допълни Иванов.

Ицо Хазарта показа неприличен жест в НС, от ГЕРБ настояват за наказание

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции