<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър Сер...

Ицо Хазарта за протеста на “Възраждане”: Важи ли законът за шепа нещастни фашисти? (видео)

13 Януари 2022
0 8879

Депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров – Ицо Хазарта отправи остри критики от трибуната на НС към организаторите на вчерашния протест срещу зелените сертификати.

“Имам един обикновен въпрос, ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са гласували за мен и им кажа: “Елата да влезете незаконно в парламента, елате да поблъскате полицаи. Ще ви платя автобусите, може и да ви дам по 40 лева”. 

Не е ли правилно г-н главният прокурор да поиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в затвора? Дали в закона пише, че той важи само за мен или (важи и) за шепа нещастни фашисти?”, попита Петров.

Ескалация на протеста на “Възраждане”: демонстрантите се опитват да пробият полицейския кордон (видео)

Ицо Хазарта: Имах предложение да вляза в изпълнителната власт

Вчера стана ясно, че депутати от партия “Възраждане” са се опитали да отворят вратите на Народното събрание и да пуснат вътре протестиращите.

“Продължаваме промяната”: Протестът на “Възраждане” е безразсъдна хулиганска проява

По-рано от “Продължаваме промяната” излезнаха с обща декларация, в която обвиниха партията на Костадин Костадинов, че е подложила “на риск живота на протестиращите”.

Ицо Хазарта за протеста на “Възраждане”: Важи ли законът за шепа нещастни фашисти?

Видео: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции