<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150516" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТОП5 неща, кои...

Ива Митева обяви, че се разделя с ИТН (видео)

10 Ноември 2022
0 2045

Ива Митева обяви, че се разделя с ИТН.

Бившият председател на Народното събрание обяснява, че не е била член на „Има такъв народ“ или на друга партия и вече е изпълнила ангажимента си към Слави Трифонов.

Отцепник от ИТН: Време беше да признаят, че са влезли в политиката да рушат (видео)

Ива Митева обяви, че се разделя с ИТН (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA NEWS

Идейна попара в предизборен клип на ИТН (видео)

“Изборите свършиха, бях поела конкретен ангажимент за конкретни избори, участвах с цялата си енергия, играх с чест и достойнство. Аз и колегите ми доказахме думите на Кристиан Таков, че „Моралът е доброто”, казва Митева за „Денят на живо” по NOVA NEWS.

„Времето ще покаже“ дали председателят на 46-то Народно събрание Ива Митева ще участва в следващи избори.

За дейността на сегашния парламент Митева коментира, че поведението на парламентарните групи е странно. Тя припомни, че БСП преди са се въздържали при обсъждането на машинното гласуване.

Според Митева избирателната активност няма нищо общо с хартиената бюлетина. Тя обясни, че избирателната активност не се влияе от начина на гласуване  – с хартия или с машини. При машинното гласуване обаче има много по-малък брой недействителни бюлетини, казва още тя. И допълва, че при промените в Изборния кодекс е необходима по-сериозна дискусия за въвеждане на мандат „Чужбина”.

Какво още каза Ива Митева, може да чуете тук.

Ива Митева обяви, че се разделя с ИТН (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции