<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151202" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Удължиха про...

Изчезнало дете в Пловдивско бе намерено в шок и с наранявания

17 Ноември 2022
0 631

Изчезнало дете в Пловдивско бе намерено в шок и с наранявания. Сигналът за изчезването му бе подаден вчера на обяд.

Родителите са дали противоречиви данни за детето. Те са сирийци с хуманитарен статут у нас, споделиха от МВР. Според тях то е изчезнало от дома си в селото към 7 ч. сутринта сряда. Първо са казали, че детето е на 14 години, после, че е на 12. Семейството има шест деца и от юни живее в с. Болярино, Пловдивско.

Издирващите малкия Александър губят надежда

Старши комисар Васил Костадинов, директор на ОД на МВР-Пловдив коментира случая:

„Открито е в неподвижно състояние. Вероятно вследствие на преживян шок. Открито е в парка зад мен. Получена е информация, че се вижда такова дете, че се движи и издава звуци, по-скоро е получена информация за това, че някой издава някакви звуци в близост до мястото. Работим детайлно по всички възможни версии”.

Изчезнало дете в Пловдивско бе намерено в шок и с наранявания
iStock

„Детето, слава Богу, можем да кажем, че е намерено живо, в задоволително добро състояние, със следи от насилие, които няма да конкретизираме, но животът му е извън опасност”. Това заяви Ваня Христева, окръжен прокурор на Пловдив.  

Жандармеристи върнаха вкъщи 9-годишно дете, изгубило се в София

Кметицата на селото твърди, че това е първи подобен случай в населеното място.

Местните споделят, че децата никога не излизат без надзор и винаги са придружавани от родител. Те обикновено ходят до парка в близост до дома им, както и до магазина в центъра на селото.

Видео: “Здравей, България”, НОВА

Изчезнало дете в Пловдивско бе намерено в шок и с наранявания

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции