<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115893" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първи думи на...

Издирват мъж, разбил врата в болницата във Враца (видео)

21 Януари 2022
0 1204

Издирват мъж, разбил врата в болницата във Враца, съобщава NOVA.

Полицията във Враца издирва мъж, разбил врата на лекарски кабинет. Случаят е още от 5 януари, но едва сега доби популярност и то заради апел към гражданите с молба да помогнат нападателят да бъде разпознат. Междувременно се оказа, че в лечебното заведение има още два подобни случая – разбита врата на кардиологичното отделение и подобно нападение в акушеро-гинекологичното.

Издирват мъж, разбил врата в болницата във Враца (видео)

Първи думи на бития лекар в Русе: Чувствам се уплашен, унизен и оскърбен (видео)

„Пожелавам на всички колеги да не изпитват това, което изпитаха работещите в нашето АГО отделение. В началото на тази седмица имаше агресия и срещу колеги в кардиологичното ни отделение. Група хора практически нападнаха началника на Кардиологичното отделение. Колежката не е пострадала физически, Слава Богу. Но притеснението беше налице. Имаше и счупена врата”, разказва д-р Петър Керемедчиев,  директор на МБАЛ “Христо Ботев” – Враца.

По думите му нищо не оправдава подобен тип поведение. Лечебното заведение разполага с електронна охрана и паник бутони. “Колегите обаче не са очкавали подобно нещо”, допълни д-р Керемедчиев. 

„В края на декември е била разбита врата на АГО в болницата”, разказва старшата сестра Даниела Генова.

Издирват мъж, разбил врата в болницата във Враца

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции