<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161700" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чистотата на ...

Израел нанесе въздушни удари по военни заводи в Иран (видео)

29 Януари 2023
0 168

Израел нанесе въздушни удари по военни заводи в Иран, пише в. Сега.

Техеран потвърждава за удар срещу военните фабрики в Исфахан, който е започнал в 23.30 местно време.  Един от дроновете е бил свален от противовъздушната отбрана на страната, а други два са паднали върху покриви на заводи, причинявайки само материални щети.

Други източници потвърждават, че имало удари по поне 5 други цели. Ударен бил военен завод в Хой, дронове са атакували и град Рашт, столицата на провинция Гилян, горят и нефтопреработващи заводи.

След началото на атаката в Иран има затруднения с комуникациите. Появиха се фалшиви информации за началото на израелска “специална военна операция” на територията на Иран. Тези слухове се появиха след като в столицата Техеран се чу автоматична стрелба.

Стрелба по синагога в Ерусалим, има загинали (видео)

Израелският удар е свързан с терористичния акт в източен Ерусалим. Това стана ясно от изявление на премиера Бенямин Нетаняху.

“Нашият отговор ще бъде мощен, бърз и силен – върху всеки, който се опитва да ни навреди. И на тези, които им помагат”, заяви Нетаняху.

Израел нанесе въздушни удари по военни заводи в Иран (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции