<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114202" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвиниха Туз...

Изтриха Тузара от предстоящия финал на “Просто ей така”

07 Януари 2022
0 3039

Сцена с участието на холивудския актьор Крис Нот, който се превъплъщава в ролята на Тузара, беше изрязана от финалния епизод на “Просто ей така”, пише в. “Сега”. Това се случва на фона на обвиненията срещу него в изнасилване и сексуален тормоз.

Последният епизод ще бъде качен в стрийминг платформата на HBO на 3 февруари 2022 г. Както пояснява Variety, епизодът съдържаше сцена с участието на Нот, чийто герой умря в началото на сериала.

Peloton с жестока реклама с Тузара, след като новият сезон на “Сексът и градът” срина акциите на компанията (видео)

Peloton с жестока реклама с Тузара, след като новият сезон на "Сексът и градът" срина акциите на компанията

Създателите на филма смятат, че въпросната сцена има малко значение за разказа и може да бъде изтрита.

По-рано две жени, които не се познават лично, независимо една от друга съобщиха, че са били изнасилени от актьора през 2004 и 2015 г.  

На следващия ден актрисата и сценарист Зоуи Листър-Джоунс разказа, че когато е работила с него в епизод на “Закон и ред: Престъпни намерения”, той е имал поведение на “сексуален хищник”. Впоследствие агенцията А3 Артист прекрати договора си с него. 

Обвиниха Тузара от „Сексът и градът” в изнасилване

На 18 декември друга жена обвини Нот в насилствено сексуално посегателство в Ню Йорк през 2010 г. А на 23 декември 2021 г. към обвинителките се присъедини и певицата Лиза Джентиле. Тя разказа за сексуално посегателство над нея от страна на Нот в Ню Йорк през 2002 г. 

Изтриха Тузара от предстоящия финал на "Просто ей така"

След обвиненията беше отменена сделка за 12 милиона долара (за закупуване на марката текила на Нот), реклама с негова участие бе свалена от ефир и актьорът беше уволнен от ролята, която играеше във втория сезон на The Equalizer.

Изтриха Тузара от предстоящия финал на “Просто ей така”

Източник: в. “Сега”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции