<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113556" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как да прекар...

Извънредно положение в Египет заради рязкото застудяване (видео)

02 Януари 2022
0 691

Извънредно положение в Египет заради рязкото застудяване. Заради лошото време властите в страната отмениха училищните занятия в шест провинции. Атмосферният фронт предизвика проливни дъждове и силни мъгли на много места там.

Братя акробати изкачиха 100 стъпала, балансирайки на глави (видео)

Извънредно положение в Египет заради рязкото застудяване

Трима души са загинали в резултат на инциденти. Мъж е починал в провинция Кафр ал-Шейх от токов удар, докосвайки мокри проводници. Друг човек е станал жертва на катастрофа върху хлъзгав път. След дъжда в Александрия двуетажна къща се срути, от развалините е изваден един загинал обитател.

Междувременно курортът на Червено море Хургада беше ударен от градушка, а зелените тревни площи и палмите бяха покрити със сняг. Градушката с размерите на едро грахово зърно е пълна изненада за местните жители. Кадри от това събитие може да гледате във видеото към материала.

Чуждестранните туристи, дошли да се погреят на топлото слънце, не бяха готови за неочаквания студ. Провинция Червено море е под влиянието на атмосферен фронт със силни валежи.

Друг курортен регион на страната – Синайският полуостров, също е застрашен от лошото време. В планините на Синай се очакват снеговалежи.

Под проливния дъжд посрещнаха Нова година и жителите на египетската столица, които не помнят такова време в първите дни на януари. Лошото време в Египет се очаква до края на седмицата.

Източник: Дебати

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции