<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46667" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте най-доб...

Kнижарница получи стотици поръчки след като служител сподели в Twitter, че няма нито една продажба (видео и снимки)

16 Януари 2020
0 2683

Служител в книжарница в Англия публикува снимка в Twitter с коментар, че навярно за първи път няма нито една продажба за целия ден, пише BBC.

 

 

Публикацията веднага била препостната повече от 7000 пъти и много скоро собственикът се оказал претоварен с поръчки за книги.

 

 

""

 

 

„Аз вярвам в книжната индустрия”, споделя собственикът Джон Уестууд. „Но онлайн пазаруването и Амазон удариха бранша жестоко. Бях принуден да продам жилището си, за да запазя книжарницата и нощем спя на походно легло в нея.”

 

 

Джон Уестууд, който е добре познат в района като фанатичен запалянко на футболния отбор "Портсмут", споделя че след публикацията е получил над 300 съобщения със запитвания за книги и 95 поръчки.

 

 

""

 

 

„Наследих книжарницата от баща ми и да ви кажа, ако искате да забогатеете, то тогава не се захващайте с книги. Нищо не може да се сравни с атмосферата в една книжарница. Допирът, миризмата на книгите е нещо наистина специално”, споделя Джон. 

 

 

""

 

 

Книжарницата Патерсън е атракция заради 100-годишната си история. В нея, освен съвременни издания, се предлагат и антикварни книги. 

 

 

НАЙ-СТАРАТА ПОЩА В СВЕТА Е ПРЕД ЗАТВАРЯНЕ

 

 

 

Източник: BBC  

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции