<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166378" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте този вп...

Каква е причината момче и момиче да се задушат в кола в Шуменско (видео)

23 Февруари 2023
0 2796

Каква е причината момче и момиче да се задушат в кола в Шуменско? Отговорите дава репортаж на bTV.

19-годишно момче загина, а момиче на 14 е в реанимация, след като се задушили в лек автомобил в шуменското село Друмево.

Според разследването двамата младежи са били в автомобила поне 4-5 часа. Напълно е възможно изгорели газове, влизащи в купето, да са ги приспали, смятат разследващите.

„Основната версия, по която работим, е задушаване вследствие на изгорели газове, което е причинено от техническа неизправност на автомобила. Имаме оперативна информация, че автомобилът е бил технически неизправен“, каза комисар Веселин Захариев от Областната дирекция на МВР-Шумен.

Каква е причината момче и момиче да се задушат в кола в Шуменско (видео)

19-годишно момче почина, а 14-годишно момиче е в болница след като са се задушили в кола

Предстои извършване на множество експертизи. Назначена е и аутопсия, която да установи точните причини за смъртта на 19-годишния младеж.

Припомняме, че автомобилът на младежа е бил паркиран в центъра на село Друмево. Забелязан е с включен двигател в ранните сутрешни часове в четвъртък. Дълго време колата стояла на място. Местни жители я проверили и видели вътре двамата младежи, които били в безпомощно състояние.

Спешните медици констатирали смъртта на момчето. 14-годишното момиче е настанено в интензивно отделение на шуменската болница. Вече е стабилизирана, но е на командно дишане.

Каква е причината момче и момиче да се задушат в кола в Шуменско (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции