<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134841" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Политически ...

Какво каза Кирил Петков за лидерите на опозицията? (видео)

24 Юни 2022
0 2473

Какво каза Кирил Петков за лидерите на опозицията? В интервю за NOVA премиерът в оставка беше болезнено откровен.

Според него “най-логичното нещо” е, че вотът на недоверие успя. “Задкулисието си показа всичките нюанси и представителството си в Народното събрание. За съжаление, нямаше нито един човек от тези, които гласуваха срещу нас, който можеше сам да вземе решение на база собственото си вярване кое е правилното нещо”.

Какво каза Кирил Петков за лидерите на опозицията? (видео)

Петков пред Guardian: Служебният кабинет на Радев може да реши да плаща на “Газпром” в рубли

Той се обърна към Слави Трифонов с думите: “Ти си история, повече никога няма да имаш възможност да направиш политически проект и да излъжеш толкова много хора. Хората видяха как твоите думи се превърнаха в лъжа. И ти просто изчезваш. Довиждане!”. За лидера на ГЕРБ Бойко Борисов премиерът каза: “Греховете, които си направил през времето, кражбите, които си извършил, ще те настигнат. Не може много време да продължаваш да играеш тази игра да се криеш зад партията си. Ако днес се чувстваш по-комфортно, това е временно”.

“Вие сте там последните 30 години. Били сте винаги готови да направите сделка с някого. Този път има една огромна политическа сила – “Продължаваме промяната”. И това, което видях от БСП и от “Демократична България” – те не са готови да направят сделка с вас. Този път вие няма да сте фактор”, обърна се към Делян Пеевски и Ахмед Доган. На Костадинов каза: “Там даже не бих се обърнал към Костадинов, а към всички избиратели. Помислете как е възможно един човек да говори за националните си интереси непрекъснато, а да развява чужди знамена. Как е възможно да казва най-различни националистически тези и да гласува заедно с ДПС. Това е човек, който продава през национализъм, но реално няма стойността да отстоява принципите си”.

Какво каза Кирил Петков за лидерите на опозицията?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции