<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105060" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Акушерката, о...

Камера засне как тежко въоръжени шерифи нахлуват в жилището на майка с бебе погрешка (видео)

26 Октомври 2021
0 2784

Камера засне как тежко въоръжени шерифи нахлуват в жилището на майка с бебе погрешка.

Тежко въоръжени щатски шерифи нахлуха на грешен адрес в жилищна сграда в Брадънтън, Флорида, САЩ, без заповед за обиск и хвърлиха в панически ужас майка с новородено бебе, пише The Independent.

Камера засне как тежко въоръжени шерифи нахлуват в жилището на майка с бебе погрешка (видео)

Када Стейпълс обясни пред телевизионния канал, че над нея е приложено насилие и е травмирана от инцидента. Тя е публикувала видео в TikTok, с което обяснява, че щатските шерифи са понечили да обискират грешен адрес.

Видеото е запечатало момента, в който в обсега на охранителната камера пред апартамента ѝ се появяват група тежко въоръжени мъже с жилетки и полицейски надписи. Те насочват оръжията си към вратата и приканват живеещите вътре да излязат.

С треперещ глас Стейпълс им казва, че тъкмо затваря кучето си, което се чува как лае отвътре в апартамента, в клетката.

“Ще стреляме”, отговаря от своя страна единият от униформените и настоява тя да излезе навън.

“Знаем, че е вътре”, намесва се друг от полицаите.

Барети на ГДБОП нахлуха в грешен апартамент на невинно семейство с малко дете (видео)

В друго видео от същия инцидент виждаме жената да държи бебето си в прегръдките в предверието и да плаче. Тя е придружена от единия въоръжен полицай, докато другите чакат отвън пред вратата. В третото видео – компилация от цялата случка я чуваме да казва: “момчета, сбъркали сте апартамента” по адрес на отдалечаващите се спец служители.

“Благодаря на Бога, че алармата на вратата ме извести преди да са нахлули през нея. Още треперя. Бяха насочили пистолети към мен и детето ми от всички страни”, допълни поста си Стейпълс.

Камера засне как тежко въоръжени шерифи нахлуват в жилището на майка с бебе погрешка

Пред Fox тя съобщи, че може седем или осем въоръжени шерифи са били в сградата като трима от тях са обсадили нейната врата без заповед за обиск. Като цялата шокираща среща с тях е продължила не повече от три минути.

Камера засне как тежко въоръжени шерифи нахлуват в жилището на майка с бебе погрешка

Източник: The Independent

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции