<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119026" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Баба следи съ...

Камион влиза в магазин и едва не сгазва няколко души (видео)

15 Февруари 2022
0 295

Камион влиза в магазин и едва не сгазва няколко души. Видеото е заснето в Бразилия. Две камери показват в детайли инцидента.

Хора се пързалят с всичко друго, но не и с шейни (видео)

Камион влиза в магазин и едва не сгазва няколко души (видео)

Произшествието е от град Едисон-Лобао. В камиона е имало строителни материали. Машината поела на заден ход по улицата в рамките на няколкостотин метра. Успява да спре след удара в мебелния магазин. В момента на удара дори вътре има двама души, единият е малко момиченце. Двама други пък успяват да избягат.

Опасността вижда първо една жена, която предупреждава другите с крясъци. За щастие наистина няма човешки жертви, а само материални щети.

Сещаме се и за един друг подобен инцидент с камион. Велосипедистка в Бразилия бе закачена от профучаващ мотоциклет и предното ѝ колело попадна под гумите на грамаден камион при пресичане на опасно кръстовище, писа LadBible.

Инцидентът стана на главен път в южнобразилския град Каскавел, докато репортер предава от опасното кръстовище във връзка със зачестилите катастрофи. И точно сякаш, за да илюстрира проблемното място, велосипедистката се втурва да пресича без преди това да се огледа внимателно в двете посоки.

Гледайте тук: Камион за малко да прегази велосипедистка по време на репортаж за опасно кръстовище (видео).

Източник: Фишки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции