<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Ивано...

Карадайъ призова партийните лидери да преодолеят егото си и да търсят обединение (видео)

02 Октомври 2022
0 609

Мустафа Карадайъ призова партийните лидери да преодолеят егото си и да търсят обединение, предаде NOVA.

„За пореден път ДПС увеличава своя изборен резултат. Получава подкрепата на българските граждани и своите избиратели, защото работи за хората“, коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на брифинг след обявяване на предварителните резултати от предсрочния парламентарен вот.

Хванахме ДПС в поредното предизборно погазване на закона (видео)

За пореден път българските избиратели не овластиха никого еднопартийно да има мнозинство в Народното събрание и да управлява, допълни той.

Карадайъ призова партийните лидери да преодолеят егото си и да търсят обединение (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Първи предварителни резултати: ГЕРБ води пред “Продължаваме промяната” (видео)

„Според нас българските граждани изпратиха силен знак и сигнал, че политиците в България трябва да си говорят, да има диалог. Да търсят коалиция за решаване проблемите на хората. България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събрание, което да излъчи стабилно правителство, за да има сигурност в страната, сигурност и за българските граждани“, каза още той.

И допълни: „Първо трябва да се реши политическата криза. Това е знакът на българските граждани. Те не гласуват хората да се мразят, да подхождат с реваншизъм, а да се търсят решения на проблемите. Да има диалог и нормалност, а не разделителни линии“.

Мустафа Карадайъ подчерта, че ДПС може да води диалог с отговорните за преодоляване на кризите в страната и в търсене на различни формули за съставяне на стабилно правителство.

Карадайъ призова партийните лидери да преодолеят егото си и да търсят обединение (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции